Tarieven

Voor een aantal veel voorkomende opdrachten op het gebied van communicatie, vindt u hier onder de tarieven. Voor andere opdrachten kunt u contact met mij opnemen en voorzien wij u van een maatwerk offerte

Zakenflits (+/-100 woorden) € 115,-
Ondernemers zijn geen lezers. Maak uw zakenflits daarom kort en krachtig; herkenbare foto + krachtige tekst. U stuurt uw boodschap op. Wij vatten deze samen in een krachtige en breed inpasbare tekst.  

 

Persbericht / nieuwsbericht (+/- 300 woorden) € 175,-
Redactionele aandacht is een welkome aanvulling op de betaalde informatie (reclame) rondom uw organisatie. Redactionele berichten worden door de lezer als betrouwbaar ervaren. Een goede start om publiciteit te genereren is een persbericht. Daarin wijst u een journalist op nieuwsfeiten. Dat hoeft niet alleen productinformatie te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook betrekking hebben op resultaten van (eigen) onderzoek of een bijzondere gebeurtenis. Wij geven u tips om de kans op plaatsing van een bericht te vergroten.Wilt u een persbericht laten schrijven?

Stuurt u dan een beschrijving van het bericht naar ons toe. Dat mag puntsgewijs. Wij halen eventuele taalfouten er wel uit. Wilt u daarnaast ook onderstaande drie vragen beantwoorden:

 

1. Voor wie is dit bericht van belang? (doelgroep)

2. Welke informatie in uw bericht was nog niet eerder bekend? (nieuws)

3. Welk voordeel heeft de doelgroep bij het lezen van dit bericht? (waarde)

 

Beeldmateriaal

Het is aan te raden om bij het persbericht ook beeldmateriaal beschikbaar te hebben. Dit kunt u direct meesturen of in de voetnoot noemen.

 

Aanvullende diensten

–          aanmaken en inrichten online perskamer

–          verzamelen relevante mailadressen

–          fotografie

 

Een kort interview (+/- 400 woorden) € 225,-
Kunt u uw verhaal of instructies prima vertellen, maar wilt u deze ook wel eens helder en overzichtelijk op papier hebben? Dan kan een interview uitkomst bieden. Daarbij heeft u de keuze om zelf de regie te behouden of een onderwerp te kiezen en de journalist de ‘vrijheid in vragen’ te geven. Plan van aanpak

–          Overleg over het onderwerp en de doelgroep. Wij kennen de markt uitstekend en kunnen suggesties aandragen.

–          Interview vindt vervolgens plaats: 1) op locatie (+ reiskosten € 0,25 / km), 2) telefonisch of 3) we starten een vraag- en antwoordsessie op per mail.

–          U ontvangt de uitwerking van het interview, en een suggestielijst voor beeldmateriaal.

 

Beeldmateriaal

Beelden vertellen een verhaal vaak beter dan woorden. Heeft u zelf geen beeldmateriaal beschikbaar, dan kunnen wij dit tegen meerprijs ook verzorgen.

 

 

 

Bedrijfsreportage (+/- 800 woorden) € 350,-
Wilt u uw klanten een overzicht bieden van de mogelijkheden op uw bedrijf? Dan is onze marktgerichte bedrijfsreportage een prima optie. Voor een business to business bedrijf zal dat vooral gericht zijn op het productassortiment. Heeft u recreanten of toeristen als klant, dan komt sfeer en beleving in de bedrijfsreportage meer aan bod.De teksten kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor uw brochure of website of een bedrijfsprofiel op Pleisureworld.nl.  

 

 

Overige teksten; prijs op aanvraag

U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan:

Blog / webteksten, geoptimaliseerd voor Google

Brochure / (online bladerbaar) magazine

Pakkende teksten voor reclamefolders

Handleidingen

 

Combinatie met Pretwerk.nl

www.pretwerk.nl is een b2b platform waarmee u maandelijks tussen de 17.000 en 20.000 bezoekers bereikt, waaronder veel beslissers in de recreatiesector. Een tarievenlijst voor advertenties is te vinden op deze website.

Een combinatie met een blog / kennisartikel is bespreekbaar.

 

Marketing en Interim

Voor marketingplannen en projectbegeleiding stel ik op maat een offerte voor u op.